Et enklere liv i leilighet

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR SEBO BOLIGER AS

Foto: Merete Haseth

I fem år har Per Tore Vågø prøvd å overbevise samboeren Jorid Lunden om å kjøpe leilighet. Etter visning på Kroken Hage med utbygger Sebo og Aktiv Eiendomsmegling, var hun solgt. Neste dag ble kontrakten signert.

- Du fant fram! Det er mange som sliter med å finne innkjørselen, skjønner du.

Jorid Lunden ønsker velkommen inn i julehuset. En rød og veldig koselig enebolig pyntet til høytid, og med en gårdsplass fylt av stemningsfull desember snø. Det er ikke vanskelig å skjønne at hun trives her.

- Ja, vi har det veldig fint her. Men jeg har innsett at det er altfor mye hus og vedlikehold til at vi ønsker å bli boende, forklarer hun.


Ikke tid til enebolig

Samboeren, Per Tore Vågø, har sagt det lenge, at de bør se seg om etter en leilighet. Paret har et feriehus i Mosvika i tillegg. Med stor hage, båt og diverse prosjekter, som Jorid kaller det.

Per Tore Vågø og Jorid Lunden gleder seg til å flytte inn i ny leilighet i Kroken Hage. Noe av det samboerparet falt for var utbyggers valg av materialer. Som Møre Royal ytterkledning - robust og tøft.

- Det ble for mye med stor hage her hjemme pluss den på hytta. Det er jo der vi er på sommeren, og da blir det slitsomt å dra hjem hit for å passe hagen her og. Jeg klarer ikke begrense meg eller la det forfalle her hjemme, så da blir det dobbelt opp og alt for mye.

- Ja, det plantes og plantes og plantes, og da må det vannes og vannes og vannes, sier Per Tore med ertende glimt i øyet til samboeren.

Samtidig fører en enebolig med seg en del vedlikehold. Noe paret fra Verdal egentlig ikke har tid til. Per Tore jobber fulltid i Equinor, som medfører mye reisevirksomhet. Jorid er pensjonert lærer, men det betyr ikke at hun har god tid av den grunn. Paret har til sammen fire barn og sju barnebarn, som de også ønsker å bruke fritida sammen med.

Vi var påvisning en torsdag og kontrakten ble underskrevet fredag formiddag. Det føltes bare veldig riktig for begge.
Jorid Lunden

"

Inkludert og ivaretatt

Likevel var det helt tilfeldig at de havnet på et infomøte og fikk presentert tegninger for Kroken Hage. Neste dag dro de på visning, og med det var samboerparet solgt. Dagen etter ble det underskrevet kontrakt og dermed var det gjort.

- Det var rett og slett veldig fint. Gode valg av materialer, som flis, parkett, tøff og robust bordkledning, støpte søyler på terrassen, eget toalett for gjester, store vindu, gjennomlysning og gode planløsninger, forklarer Per Tore.

- Vi var på visning en torsdag og kontrakten ble underskrevet fredag formiddag. Det føltes bare veldig riktig for begge, sier Jorid.

- Og samme kveld ble vi invitert på grillfest med alle naboene i Kroken Hage i regi av utbygger Sebo og Aktiv eiendomsmegling. Vi følte oss veldig inkludert og ivaretatt. Den følelsen er gull verdt, legger Per Tore til.

32 leiligheter er allerede solgt, om tre til kjøper kan byggingen av trinn 4 starte med sikte på ferdigstillelse til jul neste år.

Populære leiligheter

Det er Sebo Boliger AS som er utbygger, og salgs- og markedsansvarlig Ivar Andre Årstadvold Pedersen mener nettopp det sosiale er viktig for mange når man går inn i en ny epoke i livet.

- Når man flytter til Kroken Hage kan man selvfølgelig velge selv hvor delaktig man ønsker å være når det kommer til det sosiale, men vi ser at slike aktiviteter bidrar veldig positivt til trivsel og godt naboskap.

Kroken Hage borettslag har vært i drift i over ett år, og har et velfungerende styre. Ifølge Sebo Boliger ser naboskapet ut til å være meget bra.

"

Vi koser oss skikkelig med å
planlegge og oppgradere leiligheten.
Jorid Lunden

Jorid har bestilt kjøkkenøy og delt komfyr til den nye leiligheten. Nå får hun endelig kjøkkenet hun alltid har ønsket seg.

I tillegg til lekre leiligheter får beboerne et flott hageanlegg, der de kan nyte fritiden sin og arrangere sosiale sammenkomster. I begynnelsen av desember inviterte de blant annet til juletretenning. Borettslaget er sentrumsnært, med dagligvarebutikk rett over gata og kort vei til togstasjonen. Det er også nært turstier.

- Vi merker oss også at planløsningene har blitt godt mottatt i markedet. Leilighetene er litt bredere enn mange har opplevd tidligere, og det åpner for mer praktiske løsninger. Stue og kjøkken vender mot sol og utsikt, og soverommene vender ut mot hagen og rolige omgivelser. En annen ting vi har fått gode tilbakemeldinger på er de romslige terrassene, sier Pedersen.

Megler av leilighetene er Aktiv Verdal, og prosjektansvarlig og eiendomsmegler Ole Andreas Westerfjell bekrefter at leilighetene er populære.

- Hele 32 kjøpere har bestemt at de vil flytte hit. Trinn 4 er allerede lagt ut for salg, og om vi får solgt tre leiligheter til tar vi sikte på ferdigstillelse til jul 2020.

Bilde5.JPG

Paret har gjort en vesentlig oppgradering av kjøkkenet med blant annet quooker, som er kokende vann rett fra springen.

Bilde6.JPG

Per Tore gleder seg over alle de tekniske løsningene paret har valgt i leiligheten. Blant annet skjulte støpsler og induksjonslading for mobil.

Drømmeboligen

Per Tore og Jorid skal flytte inn i en av hjørneleilighetene i andre etasje på byggetrinn 3. Helst i dag, ifølge Jorid, men de må nok vente til den er innflyttingsklar i juli. De har gjort en del oppgraderinger. Spesielt på kjøkkenet.

- Dette blir sannsynligvis den siste gangen vi gjør en slik investering, og da vil jeg ha det slik jeg alltid har ønska meg, sier Jorid.

- Så det blir kjøkkenøy, delt komfyr, damp-mikro, kaffemaskin og vinskap. Damp-mikroen og vinskapet er det Per Tore som ønsker seg, sier Jorid.

- Ja, nå skal jeg og begynne å lage mat, ler Per Tore.

I tillegg har de bestilt quooker, som er kokende vann rett fra springen, induksjonslading for mobiltelefoner, skjulte støpsler, spotter som kan styres av en app og toalett med spylefunksjon.

- Vi koser oss skikkelig med å planlegge og oppgradere leiligheten, sier Jorid.

Nå går altså Jorid og Per Tore inn i sin siste jul i eneboligen i Ringveg Nord. Parets første bolig sammen, hvor de har bodd i over ti år nå.

- Om det er vemodig? Ja, kanskje litt, men det går bra. Livet består av forskjellige faser, og det er en tid for alt. Nå er tiden inne for leilighet. Vi gleder oss veldig til å flytte.


Utbygger: Sebo Boliger AS

Hvor: Fløytarvegen 6, Verdal

Fasiliteter: Sentralt, nært butikker, legesenter og turområder. Moderne leiligheter med flott standard, hageanlegg, parkeringskjeller og vannbåren varme.

Megler: Aktiv Verdal AS


Ta kontakt for mer info og visning

Ole Andreas Westerfjell
E-post: ow@aktiv.no - Tlf. 913 25 851


Stein Aksnes 
E-post: sak@aktiv.no - Tlf. 992 21 819 


Martine Green
E-post: mag@aktiv.no - Tlf. 468 73 888 


Petter Røstad Olsen
E-post: pro@aktiv.no - Tlf. 995 60 298 


Sissel Åsvoll
E-post: saa@aktiv.no - Tlf. 406 29 961

KROKEN HAGE TRINN 4

Sebo-logo---hvit.png
Aktiv-logo---hvit.png

Om VÅRE INNHOLDSARTIKLER

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Mediehuset Innherred

Annonsørinnhold