Innlegg

Nedsnødd biskop

Kjære Arndis – takk fordi du våger å tenke selv, skriver Ragnhild Heggdal.
Debatt

Trønder Avisa skrev siste uke før jul om en utro tjener i Kirken Den Norske. «Synderen» var sokneprest i Ogndal og heter Arndis Òsk Haugsdottir. Biskop Singsaas fant det «dypt problematisk» at hun var med i to anti-islamske grupper på Facebook, og at han «anser det som like ønskelig at prester deltar i slikt».

Da bør vel soknepresten i Ogndal skamme seg, da?? Fy skam.

For undertegnede framstår noen prester og biskop Singsaas, som med sammenbitte tenner, kjemper så hardt for den politiske korrektheten (PK) at de har mista gangsynet for virkeligheten. Ser ut som de lider av intellektuell autisme. (Autisme: personer som lever i sin egen verden og er uimottakelig for inntrykk utenfra.)

Ut fra denne PK har de med vilje vært blinde ved ikke å informere seg selv om islams sanne natur. De nekter å erkjenne at alt står i Koranen: - loven om å drepe jøder og kristne (Sura 9:29) – terrorisere ikke-muslimer (8:12) – voldta unge jenter (65:4) – gjøre folk til sex slaver (4:3) – lyve om sine egne mål (3:54) – bestemmelsen om å krige mot ikke-muslimer (9:123) – påbudet om å underlegge seg hele verden for Allah (9:33).

I stedet for dette ser vi at land etter land åpner sine landegrenser ved å invitere asylsøkere til tross for det faktum at IS sender sine terrorister til Vesten som asylsøkere. Dette er kulturelt selvmord.

Biskop Singsaas fikk vel med seg det som skjedde i Berlin den 19/12-16. 2 bilførere i en polskregistrert lastebil pløyet seg gjennom et julemarked – 12 døde og svært mange hardt sårede. Hørt det før? Tenk ett år tilbake i Frankrike. Avisen Die Welt stadfestet at den pågrepne sjåføren kom til Tyskland som «flyktning». Dette var bare starten på terrorangrep som kom på løpende bånd rundt om i verden, bare julen.

Ser ikke biskop Singsaas og resten av bispekollegiet hva som er i ferd med å skje med våre samfunn i Vesten?

En «religion» som kaller de kristne for vantro hunder som de fritt kan drepe er neppe bra for kirkas framtid.

Denne ufattelige naiviteten vil på sikt bli kirkas undergang. Den formen for «meningsterror» som biskopen bedriver mot kolleger som ser klarere enn det han gjør, støter enda flere på landsbasis vekk fra kirken.

Biskop Singsaas bør se skrytevideoen IS har lagt ut om hvilke grusomheter jihadistene kan få seg til å gjøre mot mennesker. Videoen er fra Aleppo: to tyrkiske fanger ble brent levende etter at de krabbet på fire ut av burene de var fanget i, som hunder. Ikke nok med å ta livet av folk på det mest grusomme – de skal også ydmykes. (Daily Express). Tyrkia gikk til det skrittet å stenge sosiale medier som Twitter, Facebook, og You Tube for å hindre spredning av grusomhetene.

Avisen Daily Mail skriver den 27/12-16 om kvinnen i Kabul, Afganistan (Sar-e-Pulprovinsen) som gikk ut for å handle mat alene – uten sin mann. Bevæpnede menn angrep henne og hogg hodet av henne. Dette, Singsaas, er praksis av ren sharialov. Taliban, Al-Qaida, IS og Boko-Haram har som mål å undertrykke kvinner til de ikke lenger ansees som mennesker. Jeg snakker om forholdene i islamske land. Så kan man spørre seg hvorfor de strømmer til Vesten. Det vet alle svaret på.

Tyskland har 7000 uovervåkede terrormistenkte jihadister (Richard Barret i BBC-radio 4).

Jihad Watch skriver den 28/12-16 om engelske muslimer som holdt ti tenåringsjenter som sex-slaver i 13 år. En av dem fikk 4 barn – disse solgte de. (Jfr. Koranen 4:3, 4:24, 33:50)

Kjære Arndis – takk fordi du våger å tenke selv. Det måtte en kvinne til. Skulle ønske det har smitteeffekt til dine mannlige kolleger.

Ragnhild Heggdal

Vi har samlet all leserdebatt på ett sted. Klikk på bildet.