Innlegg

Et lite varsko om strøing på kommunale veger

Fra Levanger Bortforklaring.

Det må strøes bedre, mener innsenderen.  Foto: Illustrasjonsfoto: Tor Johnny Friberg

Debatt

Vi i Levanger Bortforklaring, ønsker at kommunen bortforklarer hvorfor grusen glimret med sitt fravær på veier og gater mandag.

Om ikke innbyggernes armer og ben er av betydning ut og inn av biler, så tenk i hvertfall på deres egne ansatte som setter lemmer og liv på spill. Her kunne man i kombinasjon med en rekke c-momenter, buksere rullestol og ryggsekk ut av bilen.

Videre kunne det endt opp med en kommunal spagat å få en av byens ustødige damer, med bena i kryss, og armene i møllehjulsfasong, inn på fortauet og opp i den forannevnte stol.

Man har ikke de store opplevelsene her i Kroken, så litt action er ikke av veien, men sladding og sidelengs manøvrering med kommunale biler, er ikke de foretrukne opplevelsene, hverken for fører eller passasjer.

Den smule grus på veiene som vær og føreforhold nå krever, sparer dere fort inn med tanke på alle de ekstra hjemmetjenestene vi uryddige trenger etter evt. fall og benbrudd og hjernerystelse.

Man skulle tro at kommunen i villfarelse føler de «strør om seg» med innholdet i kommunekassen, og restene av fjorårets budsjett, vekslet i småmynt. Skjerpings!!

Margunn Amundsen