Er du sprek nok til å gå tur burde du være mer enn sprek nok til å finne posen i lomma, bøye deg og plukke opp!

Det er ikke slik at det ligger en og annen her og der, noe som hadde vært overkommelig - nei det er virkelig mengder som kommer fram i veikanter og langs stier. Mange ser ut til å tro at den på magisk vis forsvinner på et blunk i snøen. Det gjør det ikke!

Som hundeeier selv var det ufyselig å gå en tur igår når det hadde tina litt langs veier og stier. Har du som ikke plukker opp erfart å trampe i det selv? Eller at hunden din drar det med seg på labbene hjem? Verst er det at mange barn har hatt en super vinter med snø, men med den sørgelige enden på visa at de nå må voktes for hvor de kan ferdes og leke, pga all hundedritten overalt.

Jeg kan ikke fatte at dette skulle være et problem! En rull med poser koster fint lite og burde være i enhver hundeeiers jakkelomme, alltid. Det er også poser fordelt ute langs enkelte populære turområder. Unnskyldning for å la være er ikke-eksisterende.

Jeg håper jeg ser deg som lar hunden sette seg til for så å gå ifra resultatet en gang. Jeg kommer ikke til å la være å gi beskjed, for du burde skamme deg. Oppfordrer de som ser synderne om å si ifra, og håper at de blir skamfulle nok til å skjerpe seg!

Frustrert hundeeier