Vi har valgt våre politikere for at de gjennom sitt arbeid skal gjøre det beste for land og folk.

Men i de siste leser vi i aviser og media at de også holder på med mye annet. Hvor bl.a. sex har værte fremfredende i alle partier, mer eller mindre. (Skal vi tro media)

Den verste saken er Fremskrittspartiets parlamentariske nestleder Leirstein som har sendt e-poster med pornografisk materiale til unge gutter i ungdomsorganisasjonen i Frp. Han inviterte en 15 år gammel gutt til trekantsex med en kvinne på 30 år.

Han har valgt å trekke seg fra alle politiske verv. Noe annet valg hadde han neppe.

Første nestleder i Sp Ola Borten Moe fratrer som nestleder inntil videre, eller til sexmeldigen sendt Liv Signe Navarsete blir løst.

Det siste kan bli vanskelig.

Det var hyttefest og mye sterke saker på bordet. Da mobilens eier var på toalettet lå telefonen igjen på bordet.

Jeg har en sterk mistanke om at flere kjente til meldingen. Det var en som skrev den, og sa kanskje som så: Se hva jeg har skrevet, - skal jeg sende den? Ja bare send kom det fra flere av de ikke helt edru mennene rundt bordet.

Med andre ord: Jeg tror ikke denne saken blir løst selv ved politianmeldelse. Hva skal de melde til politiet? Det var ikke ulovlig det som ble skrevet. Selv et ord som fitte er vel ganske mye brukt i dette landet, vil jeg tro?

Så er det Venstres Trine Skei Grande som hadde en hyrdestund sammen med en 17 år gammel gutt i bryllupet til Ola Borten Moe.

At de to hadde samleie er vel en privatsak mellom voksne mennesker som vi andre ikke har noe med, og hvertfall ikke Ola Borten Moe som har fremmet denne saken for pressen.