Per Aunet, den gamle SV'eren som har viet sitt liv til politikk og miljøvern, må ha et godt arkiv og en god hukommelse. Her om dagen kom han på besøk med noen ark som var nesten gule i kantene. Et forslag han som politiker fremmet og ble nedstemt på i kommunestyret i Levanger for mer enn 30 år siden. Ideen hans om å bygge en parkeringsrampe på Løvåstomta ved Brusvebrua har ikke gulnet som papiret det er skissert på. Det kan være enda mer aktuelt i dag, i ei tid da Levanger by skriker etter nye parkeringsplasser.

Kan avlaste mye. Tilbake til saken, parkeringsrampen som etter Per Aunets mening kan bygge til en rimelig penge sammenlignet med det som er alternativet i Levanger sentrum. En rampe som kan svelge unna opp til 450 biler om de som til slutt bestemmer hadde valgt å gå for det største alternativet. Nå må jo saken utredes og saksbehandles før den kan bli en realitet. Men det virker lite klokt om et flertall i kommunestyret i Levanger skal avvise et slikt forslag fordi det kommer fra et bestemt hold.

Det siste har nok både SVeren Per Aunet og andre av hans partifeller, men også politikere som er med i partier utenfor posisjonen opp-levd en rekke ganger.

Levanger trenger flere parkeringsplasser i sentrum. Det har vært for lett å ty til oppkjøp og riving av gamle, fine hus ved sykehuset, eller gjennom å okkupere sentrumsnære grønt-arealer. Også av den grunn er Per Aunets idé for god til at den blir avvist fordi forslaget kommer fra feil parti.