Avviste forslag

Onsdag 25. april fremmet Levanger FrP to interpellasjoner i kommunestyret, nemlig en Oppgradering av byens fotgjengerfelt og Synkronisering av lyskrysset ved Levanger kirke, da det tidvis viser grønt for både gående og bilende i samme retning. Begge forslag ble avvist med 29 stemmer mot 2, altså er ikke flertallet i kommunestyret interessert i å oppgradere trafikksikkerheten for folk flest.

Når man selv opplever at malingen i veibanen for fotgjengeroverganger er visket bort, og det mangler en tydelig skilting for fotgjengere, så sier det seg selv at her må noe gjøres. Likeså å synkronisere om et lyskryss, slik at ikke gående og bilende får grønt lys samtidig i samme retning.

Hvilken fortolkning har flertallet når det stemmes mot forslag som fremmes for å ta grep for en bedre trafikksikkerhet? Er det feil parti som fremmer forslagene, og eller mener flertallet at man ikke skal oppgradere eller fornye eksisterende trafikkinstallasjoner for en bedre trafikksikkerhet for folk flest?

Det er forstemmende og skuffende at det er kun Levanger FrP sine to representanter som ser både viktigheten og virkeligheten av forslag som bedrer trafikksikkerheten i Levanger kommune.

Levanger FrP vil fortsette å rette søkelyset på saker og ting gjennom forslag i kommunestyret for å bedre hverdagen for folk flest, noe flertallet i kommunestyret tydeligvis ikke mener.

Levanger FrP