– Min frykt for at Haugan og Pedersen skulle konvertere til Senterpartiet var heldigvis ubegrunnet

– Og takk for det, skriver Arne Falkfjell.
Debatt

Så slapp katta ut av sekken! Arbeiderpartiets opptrappingsplan for norsk landbruk var IKKE ført i pennen av herrene Haugan og Kvernmo Pedersen, men av partiets stortingsgruppe og partikontoret på Youngstorget.

Svar til Arne Falkfjell

«Jeg må dessverre skuffe Arne Falkfjell med at verken undertegnede, eller komitéleder Haugan for den saks skyld, har konvertert til Senterpartiet.»

Hvordan i all verden kunne vi som lesere få en slik forståelse når innlegget i Innherred var undertegnet av dere to uten i det hele tatt å antyde at det var andre i partiet som var ansvarlige forfattere av opptrappingsplanen? Budskapet i vår artikkel står det sågar å lese! Dette må minst være på grensen av et plagiat.

For øvrig vil jeg gjerne anføre nok en gang at planen på de fleste områder er helt i tråd med Senterpartiets politikk – så velkommen etter! Så noen ord om sleivspark. Som gammel fotballspiller vet jeg godt at sleivspark kan gi scoring. Videre vet jeg at pedagogisk kan et påvist faktum aldri gi sleivspark!

Min frykt for at Haugan og Kvernmo Pedersen skulle konvertere til Senterpartiet var heldigvis ubegrunnet. Og takk for det! Etter å ha fulgt det politiske miljøet og enkelte vedtak i dagens kommunestyre gjennom noen år, er det høyst tvilsomt om en konvertering hadde blitt en berikelse hverken for meg eller for Senterpartiets gruppe!

Dermed har jeg tastet mitt siste ord i denne disputten. Avslutter med å ønske alle lesere en minnerik 17. mai med mange gleder.

Arne Falkfjell