Hvem tar ansvar for å få vekk vanvittig motorstøy og livsfarlig kjøring?

– Folk flest begynner å bli mektig lei.

Ifølge innsenderen har uvettig kjøring blitt et stort problem i Skogn sentrum. 

Debatt

Hvem tar ansvar? Spørsmålet er stilt flere ganger, men ingen ansvarlige tar tak.

Saken gjelder vanvittig motorstøy og livsfarlig kjøring i Skogn sentrum. Folk flest i området begynner å bli mektig lei og fortvilt over all uvettig kjøring med motorsykler, firhjulinger og diverse biler.

Lyden fra lette kjøretøy er som intense skuddsalver som pågår flere ganger i løpet av dagen, men også om natten. At denne type ferdsel på veiene medfører stor fare for myke trafikanter, kan det neppe herske tvil om. Når fartssynderne presser kjøretøyene sine til det ytterste etter passerigen ved jernbaneovergangen og fortsetter i nærmere 100 km/t i 50km-sonen forbi barnehagen og der mange skolebarn er på vei til idrettsbanen, sitter mange med hjertet i halsen med tanke på hva som kan skje!

Flere har henvendt seg til politiet, og de skjønner veldig godt hvordan det må oppleves, men de har minimalt med tid til å engasjere seg eller ta tak i problemet.

Jare