Siste forestilling med Aristokattene gikk av stabelen søndag ettermiddag med fullt hus. En må bare bøye seg i støvet for alt det denne forestillingen representerer. Det er kjempeflott at vi kan få slike opplevelser midt i Levanger sentrum, og til og med på en utescene.

Forestillingen viser at det egentlig syder av kulturelle aktiviteter i Levanger, til tross for at vi ikke har noe kulturhus. Men bakgrunnen for dette innlegget er å framheve kvaliteten ved denne forestillinga: Et sterkt og drivende orkester, spektakulære kulisser, sangprestasjoner som imponerte og en fartsfylt og spenstig regi av alle disse tusenvis av katter, hunder, pingviner og andre kreaturer som spratt, danset og hoppet energisk omkring. Alt dette tilsammen bidro til så mange ulike følelsesstemninger hos meg som tilskuer.

Men kanskje det viktigste av alt: Å være med på all jobbingen og alle forestillingene må ha gitt alle de unge varige menneskelige og kulturelle opplevelser de tar med seg i sin videre vokster som mennesker. Tusen takk til Levanger Nye Teater!

Kai Lennert Johansen