Jeg blir kjempeglad når jeg får høre hvordan befolkningen i Levanger, Skogn og Verdal reagerer på måten Levanger kommune, og ordfører Robert Svarva opptrer i saken til Torbjørn Skårstad!

Lørdag var Skårstad på en konsert som Skogn mannskor hadde i Skogn, og der ble han tildelt rosende ord, og folk kom bort til han, gav han en god klem og de håpet at Torbjørn skulle vinne saken med Levanger kommune.

Torbjørn ble veldig rørt over all den støtten han fikk i Skogn, og han tror og håper at politikerne i Levanger gir han erstatning nå!!

Skårstad beskriver opplevelsene fra Skogn lørdag som rene borgerkrigen, dersom Levanger kommune nå ikke gir han oppreisning.

Det er nå også sagt at det kan bli en voldsom innsamling av økonomisk støtte til mannen som egentlig kommer fra Skogn, men bor nå i Verdal. Jeg gleder meg sterkt over at Torbjørn opplever den gode støtten han har i befolkningen i området. Og jeg regner med at kommunestyresalen i Levanger onsdag 20 juni blir ganske for liten, når vi hører om alle som vil stille som tilhørere der! Jeg bare sier: Hjertelig til lykke, Torbjørn Skårstad!

Ola Ødegaard