Jeg har etter avisomtalen fått forståelsen av at ordfører Robert Svarva hadde ordet bare en eneste gang under den timelange debatten i kommunestyret. Det var da han startet behandlingen av saken i møtet og oplyste om at en polititiker hadde mottatt et trusselbrev knyttet til Skårstad-saken. Dette var en meget spesiell start på behandlingen av saken, og jeg lurer på om ordføreren bevist valgte å innlede saken på denne måten. Et spørsmål om hvem det kunne være som hadde gjort dette, ble hengende i lufta.

Innholdet gikk ut på at skulle bidra til at han ble straffet av Levangers befolkning gjennom ikke å få gjenvalg ved neste kommunevalg. At ordføreren oppfatter dette som en trussel som han velger å informere om i kommunestyremøtet, er mildt sagt spesielt. Ville han skape en dårlig stemning før behandlingen av denne saken? Jeg synes dette setter ordføreren i et dårlig lys også når det gjelder hans opptreden i møtet. Hvis ordføreren hadde lest mailen, var det grunn til å tro at han måtte skjønne at dette ikke var noen sak politiet ville bruke tid på. Det var derfor ikke relevant å opplyse om dette i møtet.

Til opplysning gjengir jeg min melding i sin helhet, så leseren selv kan vurdere alvorligheten i denne eposten:God dag, Børge Lund, jeg blir meget arg og fortvilet over det du sa i formannskapsmøtet 13 juni!! Det er bare utrolig at en fra Kristelig folkeparti har slike holdninger som du avslørte i møtet og i avisen!!! Vi hadde ikke ventet noe slikt fra en KRF.Du må ikke gjenta slike forstemmende holdninger i kommunestyrets møte onsdag 20.juni. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si til deg, men det er for jævlig at en kristen kan ha slike meninger og holdninger. Du skal få merke at du skal bli straffet for dine uttalelser, det skal jeg sørge for etter møtet onsdag, om du ikke støtter Torbjørn Skårstad nå!!! Jeg tviler sterkt på din kristendom, og jeg vet at det finnes folk i Levanger som kan straffe deg ved ved neste høstens kommunevalg i Levanger. Husk det, Børge Lund, jeg er ganske forbannet over det du sier og mener!! HUSK DET, BØRGE LUND!!

Ola Ødegaard

Jeg merker meg også at ordfører Robert Svarva ikke engang kom for å hilse på Torbjørn Skårstad og lederen for støttegruppa, Trond Knudsen ved møtets begynnelse. For meg virker det som om ordføreren mangler vanlig folkeskikk! Det utfallet saken fikk i kommunestyrets møte er meget dramatisk for Torbjørn Skårstad. Skal han bare få en «lettvindt» unnskyldning fra kommunen, som også satt langt inne? Dette er svært ille for Skårstad, og han har hatt en helse som heller ikke er særlig god.