Det er ikke hyggelig å se hvordan Ola Ødegaard har rotet det til for seg selv i epostsaken med Børge Lund. Han har gjennom mange år bidratt til å hjelpe mange vanskeligstilte gjennom sin rolle i Stiftelsen Rettferd for Tapere. Som pensjonist i omtrent fire år har han vist et personlig engasjement bl.a. i saken til Torbjørn Skårstad, og har aldri gitt opp saken hans. Det er derfor veldig synd at hans engasjement har tatt den retningen det har gjort i denne saken. Ingen kan forsvare den fremgangs-måten han har brukt for å fremme sine synspunkter/ meninger.

Støttegruppa for Torbjørn Skårstad ble etablert den 15.mars d.å. som en lokal støtte-/ aksjonsgruppe med 26 medlemmer. Ola Ødegaard har aldri vært en del av denne gruppa, men han har hatt sine avisinnlegg og utspill parallelt med støttegruppa.

Vi mener det er på sin plass å understreke at vi har jobbet uavhengig av Ødegaard i saken. Vi har tatt avgjørelsen i Kommunestyret den 20. juni til etterretning, og har i samråd med Torbjørn Skårstad bestemt oss for å avslutte aksjonen med en innsamlingsaksjon som vi har kalt «folkeoppreisning».

Med det store engasjementet og gode støtten vi har opplevd i aksjonen, ønsker vi å gi folk en mulighet til å gi et frivillig bidrag til en oppreisning for Torbjørn. Bidragene vil gå uavkortet til han.

Vi håper herved å ha klargjort støttegruppas rolle i Torbjørn Skårstad-saken.

Aksjonens kontonummer er: 4212 39 04383.

Arbeidsutvalget for støttegruppa til Torbjørn Skårstad