Elvepromenaden – en gang og sykkelvei som går langs Verdalselva utover mot Kausmo – er blitt en meget populær ferdselsvei både for turgåere og for våre firbente venner etter at Verdal kommune rustet opp veien samtidig som de ryddet vekk en del kratt og løvskog som tidligere stengte for utsikten ned mot elva.

Et prisverdig tiltak av Verdal kommune som verdsettes svært høyt av mange. I tillegg har det i den senere tid blitt oppmontert en del nye opplysningsskilt som angivelig har som formål å gi oss orientering om både retning og avstand til de forskjellige utfartssteder i nærområdet.

Og den observante turgåer har sikkert for lengst oppdaget det nye opplysningsskiltet ved Kausmo.

Kanskje er det flere enn meg som har stusset litt over et av underskiltene som opplyser om avstand og retningsanvisning til Verdal jernbanestasjon. Det synes som om vedkommende har vært en smule uoppmerksom når han har peilet seg inn mot stasjonen.

I stedet for mot stasjonen peker da vitterlig retningspilen opp mot Ydsedalen-området! En ganske stor feilmargin som kanskje bør rettes opp slik at eventuelle misforståelser blir unngått i fremtiden.

Einar Bjørsmo

Verdal