Innlegg

Arbeiderpartiets brønnpissing

Går kraftig i rette med Aps Arild Pedersen.
Debatt

Innherredsbladet tirsdag 7. august då., inneholder et innlegg av parlamentarisk leder for Arbeiderpartiet, Arild Pedersen. Et innlegg som er karakteristisk for Arbeiderpartiets folk sin måte å stigmatisere sine politiske motstandere på.


 

Men dette innlegget står i stil med hva øvrige gymnasiaster får seg til på gresk ferieøyer! Makan til mistenkeliggjøring av motivene til politiske motstandere har jeg knapt sett siden Gerhardsen sin Kråkerøy tale.

Og respekten for politiske motstanderes standpunkt og forslag er totalt manglende. Partiets parlamentariske leder kan heller ikke unnskylde seg med sin gjentatte fremvisning av manglende forståelse av økonomiske realiteter når det gjelder slik fremferd.

Beskyldningene mot konstituert varaordfører, Pål Sverre Fikse, er på linje med Facebook påstander om at «AP bryr seg mer om terroristene, en sikkerhet til det norske folk»! Begge er like avskyelige påstander som viser personlig til kort komming!

Dessverre, viser stadig flere av våre politikere hvordan de er rollemodeller for den mobbing barn og ungdom utsettes for. Heldigvis har flere av våre ungdommer sett avskyeligheten i det!

Arne Leonhardsen