Innlegg

Takk til Mottagelsen og Slagenheten på Levanger sykehus

– Dere skulle fått roser hver dag for måten dere jobber på.

Anne Nordskag er full av lovord om måten hun ble tatt i mot og tatt vare på ved Sykehuset Levanger nylig. 

Debatt

Jeg gikk noen timer før jeg forsto at jeg måtte ha legehjelp. Da hadde jeg rådført meg med en pensjonert lege som beordret meg til lege straks. Den damen som jeg møtte i luka på Ørmelen legekontor fikk meg inn til lege, og på et blunk var jeg på Levanger sykehus. Der ble jeg godt mottatt, og de fulgte med at jeg hadde det bra etter forholdene.

Etter hvert fikk jeg rom i 4. etg Slagenheten. For en omsorg, undersøkelser og så blide hyggelige mennesker. Hyggelig romdame fikk jeg også.

Det ble undersøkelser, info og forklaringer. Gode råd ble gitt, og jeg tenkte dette har jeg ikke tid til. Men heldigvis etter å tenkt over hva lege, og de superflinke pleierne har sagt så bestemte jeg meg: Jeg skal ta det med ro (i hvert fall) en stund. Så nå leser jeg brosjyrene, og tenker på rådene jeg fikk.

Takk til dere alle på avdelingen i 4. etg Slagenheten, Levanger sykehus. Dere skulle fått roser hver dag for den måten dere jobber på, og greier å takle alle oss forskjellige pasienter. Jeg er så takknemlig for pleie, omsorg, gode råd. Dere er nr 1. Ser fram til kurset, da jeg har mange spørsmål. Tusen takk!

Anne Nordskag