Saken henlagt, for tredje gang!

Nå håper han det er nok.
Debatt

I juni-møtet i Levanger kommunestyre19 juni 2018, gjorde ordfører Robert Svarva (Ap) det klart at en politiker i kommunestyret var blitt truet, og at det var innlevert en politianmeldelse. Senere, 24 juni, gjorde Ola Ødegaard det klart at det var han som hadde sendt en mail til medlem av kommunestyret, Børge Lund, en melding som ble oppfattet som en trussel.

Anmeldt for trusler mot KrF-politikeren

Fikk brev om at saken var henlagt, så slo politiet kontra.

Trøndelag Politikammer har etterforsket denne saken meget grundig, og i løpet av juni og juli 2018, henla politiet to ganger denne anmeldelsen. Og likevel fortsatte etterforskningen, idet ordfører Robert Svarva og Børge Lund reagerte på henleggelsene og ba politiet om ytterligere etterforskning.

Sendte trusselbrev - da han skulle fortelle hva han skrev, pyntet han på virkeligheten

– Jeg vet ikke hvorfor jeg har endret på innholdet, sier Ola Ødegaard om leserbrevet med «innrømmelsen».

Jeg klaget meget over måten politiet jobbet med denne saken på, og nå i januar fikk jeg et hyggelig brev fra Trøndelag Politikammer, der det heter: «Anmeldelsen er henlagt etter bevisets stilling». Dermed er jeg ferdig med denne saken, og Børge Lund stiller ikke som medlem av kommunestyret etter valget høsten 2019! Henlagt for tredje gang!!

Feilaktig henlagt for andre gang i sommer

Ole Ødegaard lurer på hva politiet holder på med.

Dette var en sak i forbindelse med at kommunestyret i Levanger 20. juni skulle behandle en søknad fra Støttegruppen for Torbjørn Skårstad.

Jeg reagerte veldig på uttalelser som Børge Lund kom med i formannskapet 13. juni. Men heldigvis, nå er vi ferdig med denne saken, hvis ikke Robert Svarva og Børge Lund anker avgjørelsen.

Jeg synes de ikke skal gjøre det, for nå er politiet ferdig med anmeldsen mot meg!

Ola Ødegaard