Debatt

Sjøgata brygge - mental helse

De folkevalgte i kommunestyret er jo nettopp FOLKEVALGTE, og da er det vel naturlig at de lytter til hva folket i byen mener.
Debatt

Vil takke Harald Holthe, spesialist i klinisk psykologi, for et godt og verdifullt innlegg i Innherred den 29.01.19. Tror de aller fleste i byen vår, som vi kaller byen ved fjorden, er enige i at å bygge igjen utsikten mot fjorden virker katastrofalt feil.

De folkevalgte i kommunestyret er jo nettopp FOLKEVALGTE, og da er det vel naturlig at de lytter til hva folket i byen mener. Det har vært underskriftkampanjer og avisinnlegg, det er blitt tatt kontakt med de forskjellige politiske partier,for å prøve og få avverget denne utbyggingen! (da mener vi byggetrinn 2)

Vi vil så gjerne få ha Sjøgata slik den er, det er her vi går tur, kjenner lukta av sjø , og av tang og tare. Vi følger med fuglelivet og båtlivet på fjorden. Vi ser mot Ytterøya og Mosvika. Vi nyter vakre solnedganger om sommerkveldene. Dette er god mental helse for oss alle sammen.

Det enkle og mest nærliggende spørsmål blir vel derfor: Hvorfor? Hvorfor kan vi ikke få ha det som det er nå? Er denne utbygginga nødvendig? Og husk at når et bygg først er satt opp, er det for sent å angre.

Styremedlem i Sundet borettslag