«Jeg mener det kommunale helsevesenet får altfor lite skryt for den jobben de gjør»

– Dere er enestående, skriver hun.

Forfatteren av innlegget skryter av jobben de gjør i det kommunale helsevesenet, og spesielt ved Vuku bo- og helsetun. Foto: Verdal kommune / Andreas Ryen Eidem innherred arkiv 

Debatt

De jobber og står på hele døgnet, både hverdag og helg. Vi er virkelig heldig som har det helsevesenet vi har, og de fortjener også å få vite at de blir satt pris på.

Det virker som at folk skriver eller sier noe bare når det er noe som ikke er bra. Det synes ikke jeg er rettferdig, fordi vi vet ikke alt de gjør hver dag. Vi vet ikke hvordan dagene deres er, hvor mye de har å gjøre.

Jeg ønsker å skryte litt ekstra av de ansatte ved Vuku bo- og helsetun. Vi har den siste tiden fått sett hvor mye de gjør, og hvor mye de er der for brukerne når de trenger det, samtidig som de tar vare på de pårørende. Det kan ikke sammenlignes med noe.

Så jeg vil si takk til de som jobber med dette. Takk for at dere tar vare på de som bor i omsorgsleilighet, sykehjem, hjemmeboende osv. Takk for at dere alltid er blid og imøtekommende. Takk til dere som har valgt dette yrket, og som virkelig legger sjela si i jobben. Dere er enestående!

Julie Nymoen Garli