– Han er ikke den eneste

Det er valg i høst, påminner skribenten.
Debatt

I Trønder-Avisa (+) kunne vi lørdag 9/2 lese om Torgrim Skålsvik, som ikke føler seg trygg i sin egen leilighet som pleietrengende, og mener han ikke får forsvarlig helsehjelp av Verdal kommune. Ikke mindre enn 40 (!) avvik har blitt levert de siste åtte månedene.

Dessverre er ikke Torgrim den eneste. Vi vet det har vært gjennomført harde kutt innen pleie og omsorg i Verdal de siste par årene. Det er kanskje på tide at kommunepolitikerne begynner å se på konsekvensene av vedtakene som er gjort?

Er det skåret så inn til beinet at det går ut over de pleietrengendes trygghet, bør det helst tas affære av kommunens politikere ganske raskt. Det skal være valg i høst...

Ole Petter Ingebrigtsen

Styremedlem Verdal Venstre