Var det et mørkeblå-grønt styre Sp-velgerne i Levanger ønsket seg?

Debatt

Den politiske kabalen i Levanger er lagt. Samarbeidet mellom valgets vinner Sp og Høyre, Krf og Frp medfører at de viktige oppgavene fordeles blant representantene fra de samme partiene.

SP har selvfølgelig ordføreren, Høyre fikk varaordføreren, mens de to komiteene skal ledes av Sp og Frp. Så du det for deg du som stemte på Sp, at driftskomiteen i neste 4-års periode skal ledes av en representant fra Frp.

Frps Janne Kathrine Jørstad Larsen som blir den nye lederen for Driftskomiteen gleder seg til å ta fatt på lederrollen og sier bl.a.: «Endelig skal vi få vist vår politikk…»i følge T-A 17/9.2019.

Så nå skal Frp farge Levangers politikk innen skole, barnehage, helse og omsorg. Dette får du på kjøpe du som stemte Sp. Men det måtte du jo også regne med siden SP før valget ikke ville si hvilken side de ville støtte seg på. Rødgrønt ble det ikke, heller mørkeblågrønt. Jeg er mer enn spent på de neste 4 årene.

De er blitt kalt «Knoll og Tott». Og selv om de til tider har syntes det har vært artig, går de ikke god for betegnelsen. Vi har møtt de avtroppende ordførerne i Levanger og Verdal, Robert Svarva og Bjørn Iversen.