Levanger kommune kanskje på norsktoppen med trippel renovasjonsavgift for én hytteeiendom!

Dette er den tredje som bor på hytta ved Hoklingen om sommeren, Labradoren Ella. Dette med renovasjonsavgifter og Levanger på norsktoppen har hun veldig liten sans for og innleverte demonstrativt flagget umiddelbart etter at fotoseansen var avsluttet. Foto: Privat 

Debatt

Det fine med internett er at du hurtig og via ulike søkeord kan sjekke saker som har med hytterenovasjon å gjøre.

Vi har konsentrert oss om å finne ut om noen hytteeiendom, med én og samme eier, betaler like mye eller mer renovasjonsavgift enn oss? Vi betaler som kjent en trippelavgift på tilsammen kr. 3250,- og eiendomsskatten på hytta er like stor som for en middels enebolig i Levanger. Rettferdig?

Vi har søkt i Nord-Norge og dyre alpinstrøk, vi har sjekket Bærum og Sørlandet. Noen som betaler like mye som oss? Ikke det vi kan se.

Vi kan jo ha oversett noe, men alt tyder så langt på at norsktoppen for tiden suverent holdes av Levanger kommune.

Dette er noe av bakgrunnen når vi nå har klaget på avslaget vi fikk, på delvis fritak for avgifter fra Levanger kommune. Trippel renovasjonsavgift. På en og samme eiendom med samme eier. Ingen slår det. Sakspapirene kan leses i kommunens postliste.

Så er det bare å vente. Dessuten har det slått oss: Hvorfor har akkurat vi fått denne uventede behandlingen?