Innlegg

De aller fleste kritikere av flerkulturens galskap er gode, vanlige, bekymrede borgere som vil ha tilbake tryggheten for framtiden

Den flerkulturelle Melafestivalen på Rådhusplassen i Oslo i 2016.  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Debatt

I avisa den 15/10-19 var hun ute med «Hva er hatytringer et symptom på?» Godt og betimelig spørsmål. De er enspora, bastante – og fånyttes å argumentere imot. Videre avfyrer hun «Fordummende debatt.» Huff da!!

Kan det ha noe med at nordmenn ikke stoler helt på mediene. En YOUGOV måling fra januar 2017 viser at folk er skeptiske når det gjelder dekningen av saker om asylsøkere og innvandrere. YOUGOV = Eurotrack Survey Results.

33% av nordmenn mente dekningen var for venstrevridd. Det er ikke for ingenting at media også omtales som «Den fjerde statsmakt.» Det er ikke ord, men mennesker som dreper.

Bare 2% mener det gis et korrekt bilde. Tyskere og finner er enda mere skeptiske.

NTB 19/10 – 2019: Politiet uttaler at «Gjenger med ungdom av utenlandsk opprinnelse står bak mye uprovosert vold i Oslo natt til lørdag. De går til angrep på enkeltpersoner.» Dette sier operasjonsleder Tor Jøking til NTB.

Så over til det Anja Helland tar for seg i avisa den 15/10-2019.

Anja Helland: Når det gjelder Greta Tunberg, så er jenta offer for en narsisistisk mor. Jenta lider av Asbergers syndrom, og er utviklingsforstyrret. Ingen normale mennesker ville bruke sine egne tenåringsdøtre på denne måten. Dette er barnemishandling.

Anja Helland: Hvis frykt, voldtekter, trygdemisbruk og kriminalitet sprer seg i samfunnet, så er det ikke en ulykke. Det er resultat av dårlig styring.

De aller fleste kritikere av flerkulturens galskap er gode, vanlige, bekymrede borgere som vil ha tilbake tryggheten for framtiden. De fleste kritikere er helt vanlige, fornuftige voksne borgere som ikke liker resultatet de ser.

Europa er på vei mot kaos. EU- eliten og globalistene lovte at flerkulturen skulle berike oss. Det man fikk var noe ganske annet. Demokratiet, velferden, samhold og tryggheten går i oppløsning foran øynene våre. De skjønner ikke hva slags samfunn masseinnvandring av fremmede kulturer og i særdeleshet islam skal ende opp i.

Symptomet på det du kaller «hatytringer» er rett og slett at det er umulig å få publisert det fordi det ikke passer inn i avisens røde ståsted. Her har jeg personlig erfaring. Det hadde vel ikke vært så dumt om media hadde rettet speilet mot seg selv og gjort noe med saken, nemlig publisere innleggene – få dem opp i dagen. Da tror jeg det blir færre av dem.

Når meninger blir henvist til nettet, er det ikke så rart at det blir mye grums.

Jeg tar det for gitt at du har lest Brochmann-rapporten, Helland.

Takk for at du har tatt opp denne saken.

Ragnhild Heggdal