Kommentar:

Etterlysning: Hvor er entreprenøren i rådhuset som kan gjøre vei i vellinga?

Ideen til Hanne Thommesen (nummer tre fra venstre) ble lagt fram i debatten om universitetsbyen Levanger. Her i panel sammen med ordstyrer Hilde Gunn Slottemo (til venstre) professor Kjetil Jacobsen, student Maria Håkensen Andersen, ordfører Anita Ravlo Sand og dekan Egil Solli. Foto: Erlend Aune 

Debatt

Hanne Thommesen leder den delen av universitet som vil vokse sterkest i Levanger i årene som kommer. Dekanen ved fakultetet for samfunnsfag tror det er fullt mulig å gå fra nesten ingen studenter i disse fagene i dag til godt over ett tusen studenter i løpet av få år. Fakultetet vil ha behov for 50 nye ansatte i løpet av enda kortere tid. Dette er godt betalte attraktive stillinger for dem som ønsker å satse på Campus Røstad.