Trenger Gjemmekontor: – Min kone har tatt med seg jobben hjem, og det aner meg at det blir intenst

Tryggve Andreassen har bakgrunn som sjømannsprest og har lang erfaring i krisehåndtering. Fra sitt «gjemmekontor» i Levanger blir han inntil videre fast spaltist i lokalavisa. Her kommenterer han og gir råd rundt situasjonen som vi alle nå står oppe i. Foto: Privat 

Debatt

Min kone har en elsker, Jobben. Forholdet fungerer svært godt til vanlig, men på fredag tok hun han med hjem. Hun er avhengig og det aner meg at det blir intenst. På heltid. Tidligere har det vært mer sporadisk, i det skjulte. 'Jeg kunne høre tastelyder klokken 0630 søndag morgen og han var den siste vi snakket om før vi sovnet. Fredag kom bomben: Jobben blir her, hjemme! Det kan bli lenge og jeg trenger et rom slik at vi ikke «går oppå hverandre». Kjente et snev av sjalusi.