Innlegg

– Hadde vært ypperlig for friluftspark!

Coop fikk rivningstillatelse på de gamle bakerilokalene, og før påske var det aller meste jevnet med jorden.  Foto: Leif Arne Holme

Debatt

Jeg sitter på verandaen i Møllegata 21 og har sett på at Goman-bygget blir jevnet med jorden. Et trist syn. Nå har jeg lest at Coop som eier tomta ikke har bestemt seg for hva de skal med tomta.

Nå i disse virustider har jeg latt tankene vandre. Denne tomta er ypperlig beregnet for en friluftspark. Den kunne såes til så det blir en grønn plen. Så kunne det plantes busker og blomster og settes opp lekestativ av forskjellig slag for barn. Det må også være bord og benker der. Det er så mye blokker og hus rundt omkring at jeg tror det ville blitt et trivelig sted for sosialt samvær. Jeg håper jeg har flere med meg i dette. Så sier jeg tvi-tvi.

Haldis Marken

P.S. Coop Midt-Norge har hele vegen vært tydelig på at de har ønsket tomta omregulert til boligformål, men det gjenstår fortsatt noen formaliteter innen det er tilfelle. I vinter uttrykte Coop at de ville fortsette dialogen med kommunen om den fremtidige bruken av den, noe også ordfører Pål Sverre Fikse (Sp) har meddelt sin støtte til.

Red.