Vel og bra med håndsprit i butikken, men jeg har i alle år savnet en vask ved inngangen

Logobilde  

Debatt

I disse Corona tider, så er det veldig stort fokus på at vi må sprite hendene, før vi går inn i matbutikken, og det er bra. Men det jeg har savnet i mange år på matbutikkene, er en vask ved inngangen til butikken, slik at vi får vasket hendene med såpe og vann, før vi går inn i butikken. Da vet vi at vi er rene på hendene, før vi går inn i butikken.

Dette er også et smittevernstiltak som vil fungere godt mot andre sykdommer også, ikke bare Corona.

For de butikkene som har panteautomaten ved inngangen til butikken, så går jeg bestandig bortom den for å vaske hendene mine, slik at jeg vet at hendene mine er rene, før jeg går inn i butikken.

Arild Røsdal

Levanger SP


Lik Innherred debatt på Facebook