Uenighet med planene til Verdal kommune

Kontaktlærer Karin Eidem og elever ved voksenopplæringen i kommunen.  Foto: Tor Ole Ree

Debatt

Torsdag 12.november 2020: Jeg skriver til dere i kommunen i håp om å få svar på bekymringen til mange elever og lærere fra Møllegata skolen. Jeg vet at kanskje i kommunen studerer muligheter for å redusere kostnader, men etter vår mening er det beste alternativet å bevare lærerne og skolen vår. Jeg synes det er veldig viktig at dere synes at skolen og lærerne gir mye hjelp til innvandrerne som kommer til Norge og til Verdal, fordi det hjelper dem å integrere seg i samfunnet og dermed bidra med økonomien i Verdal kommune. Så jeg håper dere finner andre løsninger for dette problemet for oss elever på MVO.

Mvh Kerly Hernandez Moreno,

Elev ved Møllegata Voksenopplæring