I TV2-hjelper deg 18. november gjør TV2 alt for å sverte firmaet Ytterøykylling.

Rundt 130 ansatte sørger for at stor kylling blir til smakfulle produkter. Alt av slakting, nedskjæring og pakking av råvare skjer på Ytterøy.

Etter at foredlingsanlegget startet opp i februar 2014, har de utviklet en rekke nye produkter, bl.a. nuggets, tapasboller, karbonader, burgere, kjøttboller, diverse crispy-produkter, pølser og ulike typer spekepølser av kylling. Stadig utvikler de nye produkter til glede for forbrukerne.

Det virker som at TV2 i dette programmet gjør alt for å sverte Ytterøykylling slik at viktige arbeidsplasser i Midt-Norge kan stå i fare.

Jeg tror ikke dette firmaet er verre enn andre kyllingprodusenter i landet og Ytterøykylling har etter min mening levert gode produkter.

Det er flott at TV 2 hjelper deg tar opp viktige saker, men denne mediekanalen skal holde seg for god til å velte viktige arbeidsplasser fra å leve på en slik enkel måte.

Dette er alt for lett journalistikk som folk liker, men som kan få store konsekvenser for distriktsarbeidsplasser i Trøndelag.

Svein Otto Nilsen Fylkestingsrepresentant for Pensjonistpartiet i Trøndelag fylkesting