Vi dro innover for å ta en liten kikk på martnan, det var lenge siden sist. Været var bra. Godt og varmt. Vi parkerte bilen, etter å ha lett etter en plass.

Mannen min var litt betenkt da vi satte den i fra oss, men jeg sa at her har jeg stått mange ganger og aldri fått noen bot. Og det er martna. Halve byen er jo avsperret, så det må da gå bra!

Jeg har handicap-skilt synlig i vinduet på bilen. Hadde med rullator , som jeg må bruke når jeg skal gå langt.

Ja, vi rusla ned på området, traff kjentfolk, slo av en prat, handla litt . Satte oss ned med en god kopp kaffe osv.

Vi var vel borte ca 2 timer. Da vi kom tilbake til bilen hadde jammen «lapplisa» vært der! Kr 900 i parkeringsbot! Trivelige Levanger som vil at folk skal komme i hopetall, det er takken for at man støtter opp om kommunen sin!

Det er greit. Regelen sier 5 meter fra fotgjengerfelt. Vi sto vel ca 1 meter fra, men ikke til hinder for hverken gående, syklende eller bilende. Stengte ikke for noen.

Da vi kjørte derfra, så vi flere i samme området som hadde fått «lapper». Det var i Holbergsgt, vis a vis sankt Torfinn og hjørnet av Jerbanegata.

Lurer på hva disse pengen går til? Eldreomsorg? Flere handicap parkeringer eller hva?

Kunne ikke kommunen vært så raus at de hadde sett litt mere gjennom fingrene akkurat i disse dagene, særlig når man ikke var til hinder for noen?

Bota skal betales. Men det ble jammen en dyr martnaskaffe . Blir lenge til neste gang. Vi tilhører Levanger kommune, men heldigvis bor vi så nært Verdal at vi kan dra dit på handel og vandel uten å være redd for «lapplisa» som lurer i buskene!

Det minner meg nesten om den overivrige konstabel Younger fra den gamle serien Aidensfield! Ja, ja , slik er livet! Så, godtfolk, pass på hvor du setter bilen når du er på Levanger. Kan opplyse at vi er pensjonister, godt voksne!

Torhild Amdahl, Mulelia