I sesongens aller siste episode av Innkalt får vi besøk av han kulturfar sjøl, nemlig Sverre Bjarne Inndal.

Musikeren og kulturarbeideren fra Inndalen har en finger med i spillet omtrent hver eneste gang noe skal skje i Verdal. I tillegg er han musiker og låtskriver i det meget populære bandet Sjuende far i huset, som fortsatt holder det gående etter over 20 år på veien.

I podkasten forteller Sverre Bjarne Inndal om bondelivet når man ikke er handy, om stabburet han har gjort om til et lydstudio, hans politiske karriere og ikke minst hans sosiale medie-karriere som ga han i overkant mye oppmerksomhet.

– Det var mange sårbare alenemødre som tok kontakt. Det ble litt creepy etter hvert, sier Inndal i podkasten.

Innherred gikk også ut med etterlysning på spørsmål vi kunne stille Inndal. Og der fikk vi også napp. Her forteller 45-åringen om hvorfor han aldri kjører i storbyer, hvorfor han ikke tillater et bestemt instrument i eget studio og hvordan han ble inspirert av Leirådalens poet.

Spill av episoden direkte her på siden, eller klikk på det lille spotify-ikonet for å åpne episoden i spilleren. Og hvis du av en eller annen grunn ikke skulle klare å spille den av der - så legger vi ved en egen avspillingsmulighet inne i denne artikkelen lengre ned i artikkelen.

Og som en aller så liten bonus, siden det er årets siste sending, tar programleder Kent-Einar Myreng og Inndal oss gjennom kulturåret 2023 mot slutten av sendingen. Her er det kåring av årets beste album, beste film, beste TV-serie og beste konsertopplevelse.

Vi mekket også kjapt sammen en spilleliste i Spotify til deg hvor du kan lytte til musikken fra albumene vi valgte ut.

Selv om ikke alt går etter planen heller der.

– Jeg oppdaga på vi inn her at jeg har gjort feil, men vi ser hvordan det går, sier Inndal i programmet.

Det blir mye fliring, mange nerdete detaljer, en hyggelig prat, en avsløring om hvor du finner Sverre Bjarne Inndal innrammet på et toalett og ikke minst julebrus og julesjokolade!