I ukens episode av Innkalt har vi sneket oss over noen kommunegrenser for å snakke med, Jo Kristian Kvernland, som ikke kan omtales som noe annet enn et multitalent som får ting til å skje.

Han er for tiden aktuell med boken «Større enn Beatles - den usensurerte historien om fenomenet Hat». En bok han selv omtaler som «en nordtrøndersk versjon av Trainspotting, Jackass og Spinal Tap»!

Men vi snakker om MYE annet før vi kommer til boka. Blant annet snakker vi om hans historisk lange karriere for fotballaget Beistad FK, som nå dessverre går mot slutten. Vi snakker også om hvordan han fridde til kona si under filmen Jurrasic Park. Og vi er også innom bryllupet til Kvernland, hvor han klarte å få med seg bandet som aldri spiller i bryllup!

Hør episoden på Spotify her. Og visst du av en eller annen grunn ikke skulle klare å spille den av der - så legger vi ved en egen avspillingsmulighet inne i denne artikkelen lengre ned i artikkelen.

Foto: Jørgen Haug

I tillegg snakker vi om da han var kommunikasjonsansvarlig for både UKA og NM på ski når ting ikke gikk helt som det skulle, og ikke minst da han var backstage med både Bjarne Brøndbo og Hans Rotmo - mens det ble servert karsk.

Og selvsagt er vi innom NM i rattkjelke, som han og en vennegjeng var med på å starte. Se video helt nederst i artikkelen.

Gjør deg klar for en god time med mannen som har en silver fox-manke vi andre bare kan drømme om! Det blir kjempetrivelig. Den er grei.