LHK under med fem mål

LHK er på defensiven, og fem mål bak Aker Topphåndball ved pause i Oslo.
New Articles

Hjemmelaget leder 13-8 i Njårdhallen, og dermed ser det ikke ut til at Levanger kan sikre seg poeng og avansere over nedrykksplassen på tabellen. Det var jevnt det første kvarteret på Oslos beste vestkant, men vertskapet dro i fra i siste del av omgangen. Sara Rønningen er Levangers toppscorer i første omgang, og hun har full uttelling og tre mål på tre skudd.

Men effektiviteten er ellers altfor dårlig hos gjestene. Åtte mål på en omgang forteller om dårlig skyting, og en uttellingsprosent på 30 holder ikke på dette nivået. Aker har gjort hva de kan for å stoppe Levanger-strateg Janne Håvelsrud Eklo, og har langt på vei nøytralisert storscoreren som kun har scoret ett mål på sju avslutninger. Janne fikk først nettkjenning da hun reduserte til 12-8 etter nesten 26 minutters spill.