Sofie Joan Blackman og Ina Solheim Eid storspilte i perioder og ga håp om at det endelig skulle blir nye poeng for LHK i Trønderhallen onsdag kveld. Hjemmelaget lyktes til fulle i første omgang, og gikk til pause med ledelse 13 – 12.

Charlottenlund måtte pese lenge før de fikk overtaket, også i begynnelsen av andreomgangen hang Levanger med. Men etter at gjestene gjorde en taktisk omrokkering gikk det bare en vei. Da dommerne blåser av kampen lyser det grelle resultat 24 – 33 mot hjemmepublikummet.

- Vi ta bort venstrebekken, Vera Bekken i hele kampen, og vi leder. Men så kommer det en høyreback som vi ikke er forberedt på. Når vi tar ut henne, åpner det for at Bekken får skyte mål igjen. Nei, vi er ikke fornøyd med dette, sier LHK-trener Velaug Brenne Leira til Innherred etter kampen.

Skuffelsen var stor både hos trenerteamet og spillerne, men de fortjente absolutt støtten de fikk fra en halvfull Trønderhall. Det klare tapet til tross, var det mye god underholdning som ble løftet ytterligere av en entusiastisk speaker.

Med to poeng er Levanger fortsatt nest sist på tabellen. Neste kamp, den 11. februar, er mot Fana som ligger i andre enden av tabellen. Det er all grunn til å møte opp og gi LHK støtte, til tross for alt snakk om nedrykk. Håndball-jentene fortjener alle supportere de kan få, også i motgang.