Huff så fort helga går når man har det gøy!

I går gikk det flere morsomme arrangementer av stabelen i Levanger og Verdal. Det ser også ut til at folk har benyttet seg av disse arrangementene istedenfor å gjøre ugang. Politiet kan nemlig melde om kun et tilfelle hvor de kjørte ut til Magneten etter melding om ei dame som visstnok skulle ha gått etter veien på E6. Da politiet kom til stedet var hun sporløst forsvunnet, og politiet konkluderte med at hun var utenfor fare.

På to hjul i svingene

På Levanger dreiet det seg blant annet om Tour de Tomtvatnet, der publikum kunne overvære en innspurt i eliteklassen som var Champs Elysees verdig. Alle med hjerte for Innherred-området kunne juble for hjemmeseier til Amund Solli fra Skogn IL Sykkel. Dette var hans første eliteseier i et sykkelritt noensinne!

Klatremus klatret til topps

Det var ikke bare idrett som preget Innherred i går. I går var også dagen for premieren for Dyrene i Hakkebakkeskogen i regi av Lyng Kulturgård. Forestillingen er rett og slett magisk! Det spilles også forestilling i dag.

Sterk seier for Verdal

Verdal IL Fotball sitt herrelag tok i mot sterk motstand på sin hjemmebane i går. Etter en jevn batalje trakk Verdal det lengste strået og kunne innkassere tre nye poeng og 2-1-seier mot RBK2. Dette skjedde ved hjelp av en scoring i de siste sekundene før slutt! Målscorere for Verdal var Hans Kristian Nordvoll og Carl Frode Utler.

Dagen for store kjøretøy

På Verdal motorsenter var det duket for Lastebilens dag lørdag. Her var det attraksjoner for både store og små. Blant annet kunne de fremmøtte få bryne seg på en gravemaskinsimulator. Dette var første gangen arrangementet ble arrangert, men ifølge arrangørene fristet det til gjentakelse av suksessen.

Kanskje sola gløtter fram?

DET LIGNER PÅ SOL Været for Levanger søndag. Foto: Skjermdump/Yr.no
Sol på Verdal også Slik ser det ut på værfronten i Verdal søndag Foto: Skjermdump/Yr.no

Dykkerne til bunns i Levangersundet

Endelig skal Levangersundet renses for skrot og skrammel. Levanger undervannsklubb har denne helga en stor aksjon hvor de rydder havbunnen for søppel og fremmedlegemer. Denne aksjonen vil pågå hele helga. Flott initiativ!

Fete biler og god stemning

For de bilinteresserte vil det være en svært god plan å ta seg en tur til Soria Moria i dag. Der arrangeres det et årlig Amcar-treff. Campingen er fullbooket av bilinteresserte som gjerne vil vise frem bilene sine for publikum. Det er verdt å ta turen til Soria Moria i dag!

Det er rett og slett bare å sluke frokosten og kaffekoppen, for i dag skjer det noe for alle og enhver i Innherred!