I løpet av nattetimene har politiet i Levanger og Verdal hatt flere hendelser å henge fingrene i.

Klokken 00:42 fikk politiet melding om feststøy fra en bolig i Levanger. En patrulje dro til stedet og ga de feststemte personene pålegg om å dempe musikken.

Klokken 02:56 fikk politiet en oppringning fra en bilist som hadde kjørt av vegen på grunn av en grevling. Politiet gjorde ikke noe mer med saken da bilisten selv hadde bestilt berging. Både bilist og grevling kom seg unna hendelsen uten skader.

I tillegg skal det i løpet av nattetimene ha vært en voldshendelse der politiet enda ikke har fått kontakt med gjerningsmannen. Politiet kan på nåværende tidspunkt derfor ikke si noe mer om hendelsen.

To gull på en uke

I går var det målgang for Styrkeprøven 2018 der tre lokale lag deltok. Trønderekspressen, med det lokale håpet Amund Solli fra Skogn klarte å knekke all motstand og trille inn til en solid seier. Også Skogn og Åsen sitt lag kom i mål på svært solide tider. Denne seieren var Amund Solli sin andre seier på en uke, da han også vant Tour de Tomtvatnet forrige helg.

Ingen fullklaff i Finland

I går deltok flere lag fra både Frol og Verdal i orienteringsstafetten Jukola. Det var knyttet en viss forventning til Frol sitt førstelag for herrer, men de klarte ikke helt å holde tritt med tempoet til de beste lagene. Likevel er en 17.-plass et svært godt resultat. Herrenes andrelag fra Frol endte på 119.-plass.

Kvinnene fra Frol fikk en tøff reise. Etter å ligge som nummer 38 etter første etappe raste de ned på resultatlista og endte som nummer 204. Andrelaget for kvinnene fra Frol endte som nummer 391.

Verdalherrene sitt første- og andrelag endte på henholdsvis plasseringene 410 og 959.

Kvinnnene fra Verdal ble nummer 875.

Øyner håpet om tabelltopp

I går gjestet Verdal IL Fotball sitt herrelag Melhus. Oppgjøret startet jevnt, men utover i andre omgang tok Verdal over. Etter en god arbeidsperiode med flere store sjanser klarte Hans Kristian Nordvoll å sette ballen i nota. Oppgjøret endte 0-1 til de for anledningen rød- og hvitkledde fra Verdal. Nå er Verdal kun ett fattig poeng bak tabelltopp før oppgjøret mot Kolstad.

Så var det dette været da

Det ser rett og slett ut til at søndagen vil gi et perfekt turvær for både levangsbygg og verdalinger.

SOLA TITTER NOK FREM Slik blir været i Verdal søndag Foto: Skjermdump/yr.no
FINT TURVÆR Slik blir været i Levanger søndag. Foto: Skjermdump/yr.no

Friområde åpnes med brask og bram

Klokken 12 søndag er det duket for en skikkelig festdag i forbindelse med åpningen av Tinbuen friområde i Åsenfjord.

Det vil bli en rekke aktiviteter for både store og små hele dagen. Det passer jo bra å ta turen til Åsenfjord når det er meldt så bra turvær i dag!

Tøffe oppgjør for de lokale fotballagene

Klokken 14 entrer Verdal IL sitt kvinnelag banen i Tynset. Det blir uten tvil et spennende oppgjør!