Politiet fikk klokken 23.57 melding om at det skal ha vært en påkjørsel av et rådyr langs fylkesveg 753 i Levanger. Rådyret fikk seg en så hard trøkk at det døde momentant. Det ble ikke meldt om personskade, men mindre skader på bilen.

Klokken 06.31 fikk politiet melding om at det skulle være en ung mann som oppholdt seg på en adresse i Verdal i beruset tilstand. Politiet dro til stedet og fikk informasjon om at den unge mannen hadde noe kjennskap til personen som bodde på adressen, men da denne personen ikke var tilstede tok politiet med seg den berusede mannen. Det var ifølge politiets operasjonssentral ingen dramatikk knyttet til hendelsen.

Delte både drakter og poeng

I går kveld spilte Levanger FK bortekamp mot Åsane.

Det ble en jevn og målrik batalje der det skjedde mye foran begge mål.

Mange vil nok huske kampen som noe merkverdig, da Levanger ikke hadde fått med seg sine drakter til Åsane og derfor måtte låne bortedraktene til sitt vertskap. Det er ikke rart det blir poengdeling av slikt!

Målscorere for Levanger mot Åsane var Jo Sondre Aas, Robert Stene og Vegard Voll.

I påvente av sol - slik blir været i dag

Vi kan vente oss en skikkelig grå-mandag på værfronten.

Det går heldigvis rykter om varmere vær og solgløtt utover uken.

GRÅVÆR Slik blir været i Levanger mandag Foto: Skjermdump/yr.no
OVERSKYET Slik blir været i Verdal mandag Foto: Skjermdump/yr.no

Falstad-seminar med svært aktuelt tema

Klokka 18.00 arrangeres det et seminar på Falstadsenteret.

Seminaret starter med filmen «Courted», som handler om en 72 år gammel Jehovas vitne som har undertrykt legningen sin hele livet. Det er Kortreist dansefestival som inviterer til filmvisning med påfølgende samtale og i panelet sitter filmens regissør Andre Heger-Bratterud, danser og moderator Håvard Kalseth og dansekunstner Terje Tjøme Mossige.

Temaet for kvelden er diskusjon og samtaler rundt hvordan det er å stå frem som homofil i dagens samfunn, med fokus på det å stå frem i voksen alder. Med i panelet er blant annet Levanger-kvinnen Maja Roel.