Politiet har i morgentimene blank skjerm fra Levanger og Verdal gjennom natta.

På Røra måtte politiet derimot gjøre en større jobb ved midnatt. Det ble meldt om en ansamling av ungdommer med medbrakt alkohol og uvettig mopedkjøring. Den aktuelle mopedisten skulle visstnok også ha kjørt uten hjelm og med passasjerer.

Politiet dro til stedet og pratet med ungdommene og den nevnte mopedisten. Mopedisten er mistenkt for promillekjøring, og politiet valgte å anmelde forholdet.

Verdaling må betale så det svir for spredning av Mørk-bilder

Det er nå vedtatt forelegg for ni personer i forbindelse med spredningen av de private bildene til håndballspilleren Nora Mørk.

En verdaling som på det aktuelle tidspunktet bildene ble spredt var under 17 år ble ilagt et forelegg på 10.000 kroner. Verdalsgutten skal ha godtatt forelegget.

Siste dag med drittvær

Ifølge yr.no skal sommerværet være nært forestående. Vi får bare pine oss gjennom denne siste dagen med småregn og grå himmel i Levanger og Verdal.

I MORGEN BLIR DET SOL Men først må vi gjennom en dag med gråvær og regn i Verdal. Foto: Skjermdump/yr.no
TRIST VÆR Vi får håp det bli likar på Levang i mårrå! Foto: Skjermdump/yr.no

Løpstoget ruller videre

St. Olavsloppet har nå unnagjort sine to første dager. Det betyr at lagene nå har løpt seg ferdig i Levanger og Verdal, og skal allerede i løpet av første etappe krysse riksgrensen nå i morgentimene.

Dagens etappe går fra Sandvika til den halv-trønderske byen Åre.

Innherred ønsker alle de lokale løperne en god tur over fjellet!