Verdal IL sitt Paratrophy-lag har levert prestasjoner det lukter svidd av i årets utgave av Storsjøcupen.

Etter gruppespillet sto de med 4 av 4 seire, 12 av 12 mulige poeng og en målforskjell ingen andre kan måle seg med med 33-14.

Veien mot finalen bød heller ikke på de alt for store problemene for Verdal. De tok seg videre til finalen ved å slå IFK Østersund 10-7 i semifinalen.

I finalen mot IK Sätra klarte Verdal å stå i mot presset og gikk seirende ut med resultatet 1-4. Verdal IL sin eneste pokal var dermed i boks.

Storfornøyd med cupen

Lagleder May-Len Kristiansen var sammen med laget sitt strålende fornøyd med cup-uka.

- Vi har hatt det kjempebra, og finalen gikk på skinner. Selv om vi har vunnet allle kampene har det vært god motstand i enkelte kamper. Alle har vist topp innsats hele veien, så dette er vi stolte av. I tillegg fikk en av våre spillere, Ole Gunnar Kvam, fairplayprisen for cupen, sier Kristiansen.

Hun legger til at laget stort sett består av verdalinger, men også levangsbygg og en bosatt i Steinkjer.

Elendig tilskueroppmøte fra Verdal-leiren

Selv om finalen gikk på skinner for Verdal IL, er laget skuffet over supporteroppmøtet i finalen.

- Det var elendig oppmøte av verdalingene på finalen. Det var vel bare 3-4 som sto på sidelinjen under finalen for å heie oss frem. Mange hadde før finalen sagt at de skullle møte opp for å heie, men det kom nesten ingen. Dette var en stor skuffelse for spillerne som hadde gledet seg veldig til å få mange tilskuere. Det burde absolutt vært flere tilskuere fra Verdal på vår finale, med tanke på at dette er den eneste pokalen Verdal IL henter hjem i år, mener Kristiansen.

For sliten til å feire hele natta

På tross av dårlig tilskueroppmøte er Verdal IL FFU strålende fornøyd med uka, men skal ikke ta feiringen helt ut likevel.

- Vi er alle slitne etter mange kamper. Folk er så fotballinteresserte i laget at feiringen for vår del nok blir VM-kamp på TV, humrer Kristiansen