Politiets operasjonssentral har nok en gang hatt en rolig natt i Levanger og Verdal.

Det har ifølge operasjonssentralen ikke vært meldt om noen hendelser.

På Steinkjer ble derimot en 20 år gammel mann innbrakt av politiet etter å ha oppholdt seg på en adresse han ikke skulle. Mannen var tidligere bortvist fra stedet etter å ha kommet med trusler mot beboere på adressen. Mannen ble også anmeldt for forholdet.

Været slår tilbake

Det har en tendens til å slå hardt tilbake om man melder om finvær. I dag har nemlig været slått om til godt gammeldags regnvær som vi er godt kjent med fra tidligere år.

Fra morgenen og utover mot ettermiddagen vil det komme relativt store mengder nedbør både i Levanger og Verdal. Nedbøren vil roe seg utover dagen.

Premiere for Spelet

I dag smeller det i gang i spelamfiet på Stiklestad.

Premieren for Spelet om Heilag Olav med Eindride Eidsvold som konge.

Dette er det knyttet stor spenning til. Vi får håpe værgudene er med oss når det første slaget går av stabelen på Stiklestad i kveld.

Viktig match i Glasgow

Vårt kjære Rosenborg Ballklub er i hardt vær om dagen. Etter sparkingen av Kåre Ingebrigtsen er det nå duket for en ny hard batalje når Rino Coolens menn gjester Celtic Park.

Rosenborg møter et skadepreget Celtic i kveld, hvor blant annet stjernespissen Moussa Dembélé er ute med skade.

Vi får se hvor mye dette hjelper for våre hvite- og sortkledde menn. Kanskje Rino Coolen har tryllet frem koden Kåre Ingebrigtsen ikke har knekt i år?