Trafikkuhell i Åsen

Hele fire biler og syv personer involvert i trafikkuhell på E6.

Materielle skader på to av de involverte bilene.  

Materielle skader på to av de involverte bilene.  

New Articles

Politiet fikk i dag inn en meldig om en kolisjon på E6 ved Åsen, der det skulle være en tre fire biler innvolvert. Da de kom på åstedet så de tre biler med materielle skader, og en bil uten skader. Totalt hadde det vært syv personer involvert i trafikkuhellet, men det var heldigvis ingen personskader.

Årsaken til kolisjonen skal ha vært at den fremste bilen skulle ta av fra E6, der bil nummer to og tre klarer å stanse, men bil nummer fire greier ikke å stanse. Bil nummer fire koliderer da med bilen foran, og dytter dermed alle bilene frem og inn i den fremste bilen.

Andmeldelse

Ved spørsmål om andmeldelse forteller innsatsleder for politiet Grunder Hofstad at det kommer til å bli opprettet en sak mot den siste bilisten, og at førerkort kommer til å bli vurdert beslaglagt.

-Vi kommer til å opprette en sak mot bilisten, med en videre vurdering av førerkort beslag, grunnen til dette er bilistens avstand til forantliggende kjøretøy, forteller Hofstad.

I etterkant av intervjuet har politiet bekreftet at bilisten førerkort kommer til å bli beslaglagt.

Åpen vei

Påsken bringer ofte med seg travle veier, men trafikkuhellet kommer heldigvis ikke til å sette en stopper for at folk kommer seg til fjellet.

-Vi var heldige med at det ikke var noen personskader, så det er kun en liten tendens til kø, men ingen store trafikale utfordringer, forteller Hofstad.