Onsdag 12. juni

Politikere møtes på brannstasjonen før de vurderer om den skal rives

Rådmannens innstilling er at ny brannstasjon bygges på dagens tomt og at eksisterende brannstasjonsbygg rives.  Foto: Tor J. Friberg

New Articles

I dag møtes formannskapet i Levanger. Møtet vil skje på Falstadsenteret, men før politikerne drar dit skal de til Levanger brannstasjon for befaring.

Brannstasjonen, som ble bygd i 1984, trenger oppgradering.

Rådmannens innstilling er at ny brannstasjon bygges på dagens tomt og at eksisterende brannstasjonsbygg rives.

 Arbeidstilsynet har gitt Levanger kommune frist til 1. juli å legge fram plan for tiltak som sikrer arbeidsmiljø i tråd med arbeidsmiljøloven, forskrifter om utforming og innretting av arbeidsplasser og arbeidslokaler og forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.

Midlertidig lokalisering

Med omgjøringene som kreves må det nå sees etter en et midlertidig lokale. Dersom det vedtas å bygge ny brannstasjon kan det bli vaskeribygget på havna som huser den midlertidige brannstasjonen.


 

Formannskapet har også Skogn svømmehall på sakslista.


Vil stenge Skogn svømmehall fra mai neste år

Svømmehallen trues igjen med nedleggelse.

 

Rådmannen ønsker å legge ned bassenget fra neste vår.

Søknad om støtte til etablering av bredbånd i Torsbustaden og hørinsgsuttalelse for campusstruktur Nord universitet står også på sakslista.

Rolig natt

For politiet har det vært en rolig natt i Levanger og Verdal. Operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt måtte dobbeltsjekke politiloggen da det ikke var noe hendelser å hente.

Leteaksjon

I Orkdal foregår det en leteaksjn etter en savnet mann i 30-årene.  I tillegg til frivillige i Røde Kors og Norsk folkehjelp deltar flere politipatruljer og også et redningshelikopter har deltatt i søket.

Korøving på Oskars

I kveld legger Levanger blandakor sangøvelsen til Oskars. Alle som har lyst kan møte opp for å synge med.

Det er kulturuke i Levanger og på programmet i dag står blant annet Levanger Storband som skal opptre både i Emilie hus og Nabo’n i Nerbyen. Detr blir offisiell åpning av Åsenhallen og museumskafé på Brusve. I Sjøparken skal barnehagebarn opptre og på kvelden skal flere kor leda an til allsang her.

Været