Mann gikk ombord på nattoget i ruset tilstand og med kniv på seg. Sitter nå i arresten.

En mann ble pågrepet ombord på toget natt til mandag, da han ikke var i stand til å gjøre rede for seg.   Foto: Vegard Knudsen

New Articles

Politiet ble natt til mandag, klokken 01:48, kontaktet av togselskapet VY. De hadde en passasjer som ikke klarte å gjøre rede for seg på Levanger, og ba politiet om bistand.

- VY opplyste at de hadde en kar som gikk på toget på Levanger. Toget var på vei til Grong. De fortalte at mannen var ruset og at han ikke greide ikke gjøre rede for seg. Han visste ikke hvor han var, og han var heller ikke i stand til å ta vare på seg selv. Mannen hadde også en kniv på seg, sier operasjonsleder Frank Brevik i politiet.

Politiet pågrep mannen ombord på toget.

- Han sitter nå i arresten. Der må han sitte til han er edru. Det viste seg at han hadde inntatt både sovetabletter og alkohol, sier Brevik.

Utenom det forteller operasjonslederen at det har vært rolig på Levanger og Verdal natt til mandag.

Godt valg

Mandag 9. september er det kommune- og fylkestingsvalg i Norge. Så langt har 875.584 personer forhåndsstemt i årets kommunevalg. Det tilsvarer en av fem velgere og er ny rekord i et kommunevalg. Antallet stemmeberettige ved årets valg er av SSB anslått til 4 202 016, per 7. august, det opplyser Valgdirektoratet.

I Levanger og Verdal er det knyttet stor spenning til hvem som blir valgt i årets kommunevalg. Valget kan du følge nærmere på Innherred utover dagen og kvelden.

Været i dag