Mekkere fikk klage på altfor høy musikk i Verdal sentrum

Politiet skal i de neste ukene øve på utrykningskjøring i Trøndelag.   Foto: Gorm Kallestad

New Articles

Klokken 17.28 tirsdag fikk politiet en klage på høy musikk i Verdal sentrum.

- Vi fikk melding om høy musikk fra et boligområde i Verdal sentrum. Ifølge meldingen var det høy musikk i en garasje, og det er gjentagende problem med høy musikk på den adressen. Politiet var på stedet og snakket med noen ungdommer, som brukte garasjen til å mekke biler og i den forbindelse hadde høy musikk. De fikk beskjed om å dempe seg, så det løste seg med et muntlig pålegg, sier politiets operasjonsleder, Kamilla Engen.

I tilllegg forteller Engen at de hadde en trafikkontroll i Levanger natt til onsdag.

- Klokken 03.30 til 05.00 hadde politiet en fartskontroll på E6 i Mulelia, Levanger. Til sammen ble 25 kontrollert, hvor en fikk gebyr for manglende bilbelte, sier Engen.

Politiet øver på utrykning

Mandag til fredag de neste seks ukene, fra mandag 9. september, vil det være en økende mengde politibiler på vegene i Trøndelag. Politistudentene har startet kjøreopplæring, skriver politiet på twitter.

«Du bil kunne både se og høre flere politibiler i utrykning på vegene i Trøndelag. Politistudentene har startet med kjøreopplæring, så det vil tidvis bli mye kjøring med blålys og sirene i politidistriktet de neste seks ukene», skriver de på twitter.

Været i dag