Ingen jul uten Sul

Sul Songlag fornekter seg ikke, og presterer på sitt aller beste i årets utgave av «Jul i Sul».

Trude Buran viser sin dyktighet igjen, og er en av mange fremragende sangere i Sul Songlag. 

Kultur

Den 20. utgaven i grensetraktene er et julemordatorium med et fornøyelig innhold, gode skuespillerprestasjoner - og selvsagt glimrende musikk og sang. Gårsdagens premiere var en herlig opplevelse, og trakk naturligvis fullt hus og stormende jubel. Det blir i alt åtte forestillinger, og alle skuelystne bør straks sikre seg billett. Løp og kjøp!

Regien er i de beste hender med Arnulf Haga som ansvarlig, Rannveig Skillingstad er dirigent med like sikker hånd mens Andrè Dyrstad. Musikken er ved Sulup Chamber Orchestra; Halvard Matberg, Helge Westerfjell, Trond Gunnar Solberg og Toralf Lund. Men det er bygdas egne som bærer det tyngste lasset, og det er forbausende masse revykvalitet i den lille grenda.

Fyldig reportasje om Jul i Sul i tirsdagsavisa av Innherred - lokalavisa for Verdal og Levanger.