Dette skjer på Innherred i helga

I regi av Kværner arrangeres det åpen dag for alle på Stiklestad lørdag. Det vil bli flere ulike aktiviteter for alle aldre og konsert med Katastrofe, Erik og Kriss og Skei & PT.  Foto: Cornelius Poppe, NTB scanpix

Kultur

Fotball for store og små

Lørdag og søndag arrangeres den årlige Levangercupen på Moan. Lag fra hele trøndelag, med spillere i alderen 9-12 år deltar, og det blir spilt kamper på opptil 15 baner.

Full halloi på havna

Lørdag kveld spiller Sjuende far i huset på havnefest ved Ytterøy Småbåthavn.

Familiedag på Stiklestad

I regi av Kværner arrangeres det åpen dag for alle på Stiklestad lørdag. Det vil bli flere ulike aktiviteter for alle aldre og konsert med bl.a. Katastrofe.

Dressurridning

Verdal og omegn rideklubb arrangerer Midt-Norsk mesterskap i dressurridning på Sandslia ridesenter både lørdag og søndag.

Dag nummer to for Slottemo

Lørdag ettermiddag og kveld er det andre åpningsdag på Slottemo Sommerkafé. Det er mulig å få med seg bl.a. en paneldebatt om fylkessammenslåingen og ikke minst Carl Frode Tiller som skal bokbades.

To forestillinger

Lørdag spilles det to forestillinger henholdsvis klokken 13:00 og 17:30 på Tronsmoen i Vera. Informasjon om billetter finner du på arrangementet «Veresspelet Grensegang» på Facebook.

Høsttreff i Inndal

Verdal Motorsenter arrangerer høsttreff på banen i Inndal både lørdag og søndag. Det blir da drifting, gripkjøring, breisladd og utstilling av biler. I tillegg er det aktiviteter for barna, blant annet hoppeslott.

Glowsticks og hæla i taket

Talia tar i mot Solid Base lørdag kveld. Artisten som herjet på 90-tallet og har flere millioner streams skal sikre skikkelig partystemning. Aldersgrense 20 år.

Guiding på Staup

Søndag vil det bli arrangert guiding i skulptur- og installasjonsparken på Staup, Levangernesset.

Foredrag på Falstad

Søndag vil det bli foredrag med Arne Langås: 1942 - Et terrorens år, på Falstadsenteret.

Konsert med Oddvars orkester

Søndag spiller Oddvars orkester sammen med Knut Vodal på Brusve. Det har vært åpen dag søndag gjennom hele sommeren.