Denne utstillingen varer bare i seks timer

Tuben prøver på et stunt.
Kultur

Maleklubben Tuben prøver seg for første gang på en såkalt Pop up-utstilling, i lokalet i 1. etasje ved legespesialistene i Moafjæra. Utstillingen er planlagt til torsdag 30. november, og varer i seks timer, og altså kun denne ene dagen.

–Vi får se høstens arbeid til flere kunstnere fra Levanger. Intensjonen er å ha en mønstring før jul slik at publikum kan stikke innom for å bli inspirert og kanskje også få noen gaveideer til julegaver, sier maleklubbens Tone Volden Rostad i en pressemelding.

Nytt konsept

Det er første gang Tuben arrangerer et slikt «stunt», forteller hun videre.

–Anledningen byr seg når vi kan benytte ledige lokaler som Berg Eiendom er så rause å stille til disposisjon. Velforeningen i Moafjæra 8D er også svært positiv til tiltaket. Det er spennende og gøy å arrangere en utstilling som bare skal stå i 6 timer, men vi koker kaffe og serverer litt attåt. Så regner vi med at mange finner veien til oss.

Disse stiller ut

Påmeldte utstillere: Tone Volden Rostad, Arnljot Nilssen, Nina Bjørvik Grande, Micaela Kålen, Siv Hilde Jenssen, Irene Kristensen, Eva S. Nordahl, Linn Bakkan, Greta Tvete Vollan og Tove Mette Lind.