Tverbakk begynte med quilting for 18 år siden i Bergen, men er i dag bosatt i Verdal. Hun har i det siste blitt lagt merke til for sine verk innen quilting, lappeteknikk og applikasjon.

Akkurat nå er sistnevnte hennes store lidenskap. Flere av hennes verk har fått plass i Verdal bibliotek, hvor utstillingen har fått navnet «Pasjon for applikasjon».

Tverbakk ble nylig intervjuet i det store Quiltemagasinet, som skriver at de er henrykt over å få presentere hennes mesterverk i miniatyr-applikasjon.

Det er spesielt dette verket som Tverbakk får mye oppmerksomhet for.

– Se alle detaljene!

Det er spesielt hennes utgave av «Butterfly-designet» til arkitekten og formgiveren Josef Frank som får stor oppmerksomhet. Originalversjonen er 80 centimeter høy, men Tverbakk ville sy det i miniatyrversjon. Motivet har veldig mange detaljer, og inneholder flere bitte små deler som man må se godt etter for å legge merke til.

De ansatte ved biblioteket i Verdal er og tydelig imponert over arbeidet til Tverbakk når Innherred besøker utstillingen.

– Se på alle detaljene her! Det er fantastisk. Denne blomster her for eksempel, den er tredimensjonal, sier bibliotekar Jorid Stormo til Innherred.

Jorid Stormo viser frem artikkelen som er skrevet om Tverbakk i Quiltemagasinet.

Hjemme i Verdal syr den kreative kvinnen stort sett hver eneste dag.

– Jeg er et petimeter. Jeg er nøye på utførelsen, fordi det skal være vakkert. Skjønnhet ligger i flere lag – både stoffvalg og stingpresisjon, sier Tverbakk til magasinet.

Verdal bibliotek har stadig nye utstillinger i lokalene sine. Tverbakk sine verk blir hengende ut februar.