Ryan i Festiviteten for første gang

Og mener denne juleforestillingen er deres beste på sju år.

Gruppen består av Henrik Hundsnes, Ola Marius Ryan og Aasmund Kaldestad, og med Steffen Horn på piano. 

Kultur

Ola Marius Ryan gjorde levangsbygg av seg for halvannet år siden, og har siden den gang deltatt på flere konserter og arrangementer i omegn, men aldri i Festiviteten. Før nå. Torsdag denne uka kommer han sammen med vokalgruppa «Tenorane og Steffen Horn», for øvrig en av tre konserter han gjør sammen med gruppa i disse førjulstider.

–Gruppa turnerer landet rundt med sin julekonsert, men jeg har rett og slett bestemt meg for å være mer hjemme så jeg er bare med på trøndelagsbiten, smiler Ryan.

I tillegg til konserten i levanger torsdag er det Støren og Steinkjer som får besøk denne uka.

–Vi har reist rundt i landet med julekonserter i sju år nå, men det er første gang vi skal til Levanger med juleforestillinga. Jeg vil si at dette er den beste juleforestillinga vi har hatt. Mye takket være at vi har fått inn hjelp på blant annet tekstskriving og koreografi. Ei helstøpt forestilling, konkluderer Ryan, før han legger til:

–Tenorane tar julens mektige budskap på alvor, men hele tiden med et glimt i øyet.

I konsertforestillingen, som heter «Så ha ei god jul, då!», vil man få høre alt fra «Så går vi rundt om en enebær busk» og Bachs «Juleoratorium», til middelalderhymner over Puccini til Prøysen og Presley.