Gjorde stas på prisvinnerne

For en fullsatt konferansesal, fikk prisvinnerne i Verdal den heder de fortjente.

Prisvinnere i Verdal fikk sin fortjente heder under en tilstelning på Stiklestad lørdag.  Foto: Arild K. Pedersen

Kultur

Kalle Garli fikk Verdal kommunes kulturpris. Linn Astrid Skjerve utdelt Ungdommens utviklingsstipend fra Verdal kommune.Verdal Idrettsråd delte på sin side ut Ildsjelsprisen for 2017 til ekteparet Gunhild Bredesen og Arne Okkenhaug for deres utrettelige innsats for orienteringsklubben.

Kalle Garli er årets kulturprisvinner

Det handler ikke bare om «Johan Møkkerbakken» for å si det sånn.

– Gleden er stor innvendig

– Inndalinger er kanskje ikke de som så lett tar til tårene eller roper ut store jubelbrøl, sier årets kulturprisvinner i Verdal, Kalle Garli.


– Inndalinger er kanskje ikke de som så lett tar til tårene eller roper ut store jubelbrøl, uttalte årets kulturprisvinner i Verdal, Kalle Garli, da det i november ble kjent hvem som mottar hederen.

– At jeg skulle få noen kulturpris har aldri vært i tankene mine. Heller ikke da jeg hadde et ubesvart anrop på telefonen fra ordføreren klokka kvart over åtte på morgenen, sa han, og uttrykte samtidig at gleden er stor.

Orienteringsparet som fikk ildsjelprisen innrømmer at  det betyr mye for dem å få tildelt en slik heder. Likevel påpeker de at det har aldri vært en motivasjon for dem å drive med på dugnad og lignende for å oppnå noe slikt.

Orienteringsparet er årets ildsjeler

Gunhild Bredesen (54) og Arne Okkenhaug (59) mottok Verdal Idrettsråds ildsjelpris.


– Det blir veldig spesielt for oss. Vi arbeider masse sammen, og legger ned mye tid med alle. Det betyr mye for oss at gjengen i O-klubben nominerer oss og skriver så mange fine ord om oss, kommenterte de til Innherred tidligere i måneden.

Vinneren av utviklingsstipendet bor for tiden i Stavanger.

Hun får årets ungdomsstipend fra Verdal kommune

Drømmen er å kunne leve av å få mennesker til å smle, le og gråte av musikk.


– Drømmen er å kunne leve av å få mennesker til å smle, le og gråte av musikk, fortalte Linn Astrid Skjerve da hun først fikk nyheten for noen uker siden.